Menu
Ruiken, proeven, genieten..
Wij werken al meer dan 25 jaar zonder menukaart. Op deze manier kunnen wij met verse en gevarieerde producten werken om zo de lekkerste gerechten voor u te bereiden.
Hoe werkt het?
U kiest vlees, vis of een combinatie. Het aantal gangen kunt u aangeven en wat u wel of niet lust, denk daarbij aan allergieën etc. Dit kunt u aangeven per persoon of als groep. Elke gang bestaat uit meerdere kleine gerechten. Traditiegetrouw zoals in Italië wordt de tafel volgezet met verschillende gerechten en kunt u rustig de tijd nemen om alles te ruiken, proeven en bovenal om te genieten.
(U kunt bij ons ook vegetarisch dineren, derhalve graag van tevoren aangeven i.v.m. de inkoop)
Specialiteiten van Leo.
Buiten onze kleine gerechten serveren wij ook specialiteiten van Leo. Denk hierbij aan American beef, frutti di mare, kalfslever, vis ingelegd met zeezout uit de oven, etc. Wij hebben altijd een specialiteit van Leo in huis, maar wenst u een specifieke specialiteit dan raden wij u aan dit minimaal een week van tevoren aan te geven.